energie barev v léčení

Zažijte energii barev

Milé přítelkyně barev,

chcete v sobě probudit tvořivost? Zajímá vás, jakou vypovídající hodnotu má vaše intuitivní kresba? Rozhodly jste se na jaře pracovat nejen na svých tělech, ale i na tématech přijetí své hodnoty, otevírání srdce a zbavování strachu? Barvy budou vašimi průvodci. Pomohou vám řešit problematické vztahy, projasní vaši mysl a troufám si říct, že vás budou svými vibracemi léčit všude tam, kde to potřebujete.

Důvěřujte své intuici a přijďte zažít barevné pohlazení

S radostí vám oznamuji, že otevírám novou kapitolu svého záměrného tvoření, kde barvy budou zářit v každém okamžiku, v každé aktivitě, v tvorbě pro děti, v přednáškách i kurzech pro dospělé, zkrátka budou prostoupené ve všem.

Přijďte “zažít” jejich energii na mé kurzy

Nově se můžete hlásit na klasické Kurzy kreslení pro dospělé, na kterých spolehlivě vyčistíte hlavu od každodenních starostí. Zapojíte pravou hemisféru, oprášíte své kreslířské dovednosti a věřím, že pocítíte radost z tvorby. Na programu jsou výzvy typu: studie, zátiší, portrét, krajina, abstraktní a relaxační kresba, výroba razítka technikou linoryt. Kurz je rozvržen do dvanácti lekcí v rozsahu 90 minut. Vybírat můžete z kurzů v dopoledních nebo podvečerních hodinách.

Rezonuje s vámi více Kurz sebepoznání skrze barvy? Zde se během dvanácti setkání, na kterých budete kreslit pastelkami, dozvíte, jak jednotlivé barvy působí, jak snadno odemykají naše třinácté komnaty a vylaďují naše prožívání. Dozvíte se, kterými barvami se obklopit, když  chcete posílit konkrétní vlastnosti a dovednosti a poradím vám, jak se dá barvami “podomácku” léčit a harmonizovat tělo i duši.

Využijte možnost konzultace

Věnuji se rovněž Konzultacím, kde vám prostřednictvím automatické kresby otestuji vaši vitalitu, zaznamenám “aurogram” – momentální otisk vaší osobnosti nebo vás naučím pracovat s programovanými obrázky. 

  • Hloubkovým testováním na požádání zjistím, jak jste na tom se zdravím a doporučím metody sebeuzdravování.
  • Konzultace (osobní  i mailové) mohu dle zájmu doplnit numerologickým a grafologickým rozborem.
  • Štěstí nosíme v sobě, tak ho pojďme společně najít.
  • Jste dlouhodobě ve stresu? Překáží vám něco v naplňování vašeho životního poslání? Nežijete vědomě? Nenasloucháte svým pocitům. Nevěnujete rovnocennou péči svému tělu, duchu i své duši?
  • Změňte to! Vyhraďte si čas, který věnujete  naplno sobě. Přidejte se na společnou barevnou pouť, která vás dovede zpět k zářící, milující a svobodné bytosti – k vám samotným.

informace o cenách naleznete v ceníku

Sdílejte pomocí

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík